Werk in alle rust in een geïsoleerd tuinkantoor

Een werkplek moet je in staat stellen om het hele jaar door in alle rust en concentratie te kunnen werken. Dat geldt ook voor een tuinkantoor dat als thuiswerkplek dient. Dan wil je niet dat je in de zomer last heeft van de warmte en dat het in de winter te koud is. Dat betekent dat een goed geïsoleerd tuinkantoor een must is! Bijkomend voordeel: onze volledig geïsoleerde tuinkantoren dempen ook geluiden van buitenaf tot een minimum.

Volledige isolatie van uw tuinkantoor
We passen hoogwaardig isolatiemateriaal toe om ieder tuinkantoor met een hoge isolatiewaarde te isoleren. Daar gebruiken we glaswol en PIR isolatie voor, dat ook in de reguliere bouw ingezet wordt. Dit type isolatiemateriaal levert diverse voordelen op. Het zorgt het hele jaar door voor aangename temperaturen in jouw kantoorunit. Het materiaal is stevig, makkelijk te verwerken en brandwerend. Het isolatiemateriaal is uitermate geschikt voor dakisolatie vanwege de hoge vochtbestendigheid. Daarnaast levert isolatie een besparing op de energierekening op.

Isolatie zorgt voor betere akoestiek
Een geïsoleerd tuinkantoor verhoogt de akoestiek binnen de ruimte. Het isolatiemateriaal werkt namelijk geluiddempend waardoor het buitenkantoor geluidsdicht wordt. Mensen buiten het kantoor horen je niet en je wordt niet gestoord als je binnen in een belangrijke meeting zit. De wanden en vouwdeuren van het thuiskantoor dragen hier ook hun steentje aan bij. Werken in opperste concentratie of altijd ongestoord bellen wordt werkelijkheid met een tuinkantoor.

Isolatie van prefab tuinkantoor
Wij bouwen onze tuinkantoren altijd prefab in onze eigen fabriek. Alle elementen van het tuinkantoor worden met zorg gemaakt en voor zover mogelijk prefab in elkaar gezet. Dit zorgt ervoor dat je geen last hebt van onze bouwwerkzaamheden. We plaatsen de kantoorunit in één dag in jouw tuin, zonder dat er wekenlang timmermannen over de vloer zijn. We zorgen ervoor dat het prefab tuinkantoor klaar voor gebruik wordt opgeleverd. Lees hier hoe we dat doen.

Geïsoleerd tuinkantoor met toilet en elektriciteit
Een tuinkantoor wordt altijd kant-en-klaar opgeleverd. Volledig voorzien van alle gemakken. Denk hierbij aan: verlichting, elektra, vloerverwarming, keuken, toilet, berging, vloerafwerking en schilderwerk. Isolatie verzorgen we standaard zodat je in alle comfort kunt werken. De kantoorunit wordt standaard opgeleverd met enkele stopcontacten en verlichtende spots. Uiteraard kun je aangeven welke opties je wel of niet wil integreren in jouw buitenkantoor. Dat biedt je de mogelijkheid om het tuinhuis te gebruiken als kantoor, praktijkruimte, tuinkamer of gastenverblijf.

Maatwerk is altijd mogelijk. Heb je specifieke wensen? Neem dan contact op, we stellen graag jouw favoriete tuinkantoor samen.

Keuze in geïsoleerd tuinkantoor
Heb je al op het oog hoe jouw nieuwe tuinkantoor eruit moet zien? Qua stijl en beleving kun je alle kanten op. Wij maken het makkelijk voor je, we bieden namelijk drie standaard modellen. Ieder met een eigen unieke uitstraling. En elk model is van alle faciliteiten voorzien en biedt een aangenaam werkklimaat.

De kantoorunits bieden we aan in twee maten: 3,3m bij 5,5m en 3,3m bij 4m. Baseer de keuze op de ruimte die je in de tuin beschikbaar heeft. Onze tuinkantoren zijn vervolgens helemaal naar eigen smaak in te richten. Zo maakt je jouw geïsoleerde tuinkantoor perfect passend bij de stijl van jouw huis en tuin.

Geen afleiding dankzij geïsoleerd tuinkantoor
Bij sommige werkzaamheden is een opperste concentratie noodzakelijk om het werk goed uit te kunnen voeren. Dan is het erg vervelend wanneer je afgeleid wordt door spelende kinderen, een blaffende hond of een buurman die in de tuin aan het werk is. Thuiswerken is leuk, maar de afleiding ligt constant op de loer. Het grote voordeel van een buitenhuis is dat jouw kantoor niet verbonden is met het woonhuis. Dat minimaliseert al veel geluiden afkomstig van huishoudelijke activiteiten.

Dankzij het dikke isolatiemateriaal dat in de kantoortuin gebruikt wordt, zijn onze tuinkantoren geluidsdicht. De isolatie dempt het geluid dusdanig dat je hier geen hinder meer van ondervindt. Daarnaast kun je bij de inrichting van jouw thuiskantoor bijvoorbeeld ook akoestische wandpanelen gebruiken. Op deze manier creëer je de ideale werkomstandigheden en kun je in alle rust thuiswerken.

Een aangenaam werkklimaat
Het dikke isolatiemateriaal zorgt ervoor dat je het hele jaar in aangename temperaturen kunt werken. Het houdt namelijk de warmte in de zomer buiten en de kou buiten in de winter. Zeker in combinatie met de standaard geïnstalleerde verwarming werk je elke winter in alle comfort. Bij het tuinkantoor is ventilatie ook inbegrepen, waardoor er een buitengewoon prettig klimaat ontstaat in jouw geïsoleerde tuinkantoor.

Tuinkantoor, praktijkruimte of tiny house
Het bijgebouw in jouw tuin is natuurlijk naar eigen wens in te richten en te gebruiken. Of het nu gaat om een yoga studio, schoonheidssalon, kapperszaak of tuinkantoor. Wanneer je het tuinhuis gebruikt voor zakelijke doeleinden zijn er enkele fiscale voordelen te behalen. Onze tuinkantoren lenen zich daarnaast ook uitstekend om als gastenverblijf of fitnessruimte ingezet te worden. Hoe je dit tiny house of tiny office ook gebruikt, jij en je gasten zullen altijd een prettig klimaat ervaren en voorzien zijn van alle gemakken.

Geïsoleerd tuinkantoor
Geïsoleerd tuinkantoor
Prefab tuinkantoor thuiswerkplek

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij jouw voorkeuren. Hierdoor kun je met vrijheid en creativiteit jouw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor je de mogelijkheid heeft om elk aspect van jouw buitenverblijf vorm te geven.

Jouw luxe buitenverblijf word tot in de kleinste details afgewerkt. Daarvoor ben je bij De TuynKamer aan het juiste adres.

Onze ervaring met De TuynKamer is top en uitstekend. Ze hebben met het team een prachtig tuinhuis opgeleverd. Het hele proces liep vanaf het begin op rolletjes, met een fijne communicatie en goede service. Ook geen prijsaanpassingen of iets dergelijks, gewoon afspraak is afspraak en daar houden we van.

4/5

Linda & John

Een blik uit onze nieuwste projecten

Op zoek naar tuinkantoor met isolatie?

Passie. Maatwerk en perfectie.

We bieden je drie standaard modellen in stijlvolle tuinkantoren, die nog naar eigen wens zijn samen te stellen. Onze adviseurs denken graag met je mee om jouw perfecte kantoor te creëren. Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Of bel: 0418 – 74 51 58.

De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.