Prefab tuinhuis

Wil je een hoogwaardige en luxe buitenverblijf creëren, maar hoeft dit niet per definitie maatwerk te zijn? Dan bieden een prefab tuinhuis uitkomst. Deze zijn namelijk goed gebouwd en snel geïnstalleerd. Met onze prefab modellen realiseer je op een eenvoudige wijze die extra ruimte in je tuin. Maar wel met een tuinhuis dat luxe uitstraalt en kwaliteit biedt.

Wat is een prefab tuinhuis?

Prefab staat voor prefab bouwen of prefabricage. Dit is een proces waarbij alle materialen van het tuinhuis in onze fabriek gemaakt worden. Daar wordt het tuinhuis ook al, voor zover mogelijk, in elkaar gezet. En vervolgens wordt het prefab tuinhuis in zijn geheel geplaatst op de locatie van onze klant. Uitzondering hierop is wanneer het tuinhuis te groot is voor een trailer van een vrachtwagen. De installatie en afwerking voeren we binnen 1 dag uit op locatie. Waardoor je geen langdurige overlast heeft en je extra snel van je prefab tuinhuis kunt genieten.

Prefab tuinhuis: multifunctionele ruimte

Onze luxe tuinhuizen kunnen voor zeer uiteenlopende doeleinden gebruikt worden. In feite kun je er alle kanten mee op: van tuinkantoor of speelruimte tot gastenverblijf of sportruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een prefab tuinhuis vormt daarmee een exclusief verlengstuk van je woonhuis. Hier een overzicht van mogelijke doelen van een tuinhuis:

 • Tuinhuis als extra loungeruimte of zitkamer.
 • Hobbyruimte, zoals een atelier of muziekruimte.
 • Sportruimte of yogastudio.
 • Tuinkantoor, een eigen en rustige thuiswerkplek.
 • Gastenverblijf, mooie extra ruimte waar gasten kunnen logeren.

Wat zijn de voordelen van een prefab tuinhuis?

Een geprefabriceerd tuinhuis is een efficiënte oplossing om in jouw eigen tuin extra leefruimte te creëren. Je realiseert een extra buitenverblijf zonder woonruimte in de huidige woning in te leveren. Afgezonderd, maar toch heel dichtbij. Onze prefab tuinhuizen zijn van alle gemakken voorzien.

 • Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig: toilet, keuken, verwarmingselementen, goede isolatie en akoestiek.
 • Uitstekende isolatiewaarde: alle prefab modellen worden standaard voorzien van ijzersterke isolatie. Zodat je het hele jaar door een behaaglijke en energiezuinige ruimte hebt.
 • Geluidsdicht en goede akoestiek: tijdens het ontwerp is rekening gehouden met een enorme geluidsdichtheid. Hierdoor kun je in alle rust relaxen of werken.
 • Binnen 1 dag geplaatst: alle elementen van het prefab tuinhuis worden in onze fabriek gemaakt, zodat het binnen 1 dag op locatie gemonteerd kan worden. Geen langdurige overlast of werkzaamheden in je tuin dus!
 • Turn-key opgeleverd: ieder prefab tuinhuis dat we bouwen wordt volledig klaar voor gebruik opgeleverd. Je krijgt de sleutel en kunt de ruimte direct in gebruik nemen.

Standaardmodellen, unieke tuinhuizen

Op het moment dat je op zoek bent naar een tuinhuis voor in je tuin, wil je natuurlijk een unieke ruimte creëren. Die helemaal past in jouw tuin en voldoet aan al je wensen. En hoewel we 3 standaard prefab modellen aanbieden, is ieder tuinhuis compleet naar eigen behoefte samen te stellen. Een prefab tuinhuis met verschillende standaardafmetingen, maar wel af te stemmen op je eigen eisen. In het ontwerp van onze prefab modellen gebruiken we een goede bouw en kwalitatief materiaal als stevig fundament. We bieden 3 modellen aan:

 • Prefab tuinhuis Model A: modern, tijdloos en strak. Een chique uitstraling en perfect om in de hoek van de tuin te plaatsen. Dankzij de 2 glazen zijden heb je veel lichtinval. Qua afmetingen bieden we 2 opties: A1 – 3,3m x 5,5m en A2 – 3,3m x 4m.
 • Prefab tuinhuis Model B: landelijke luxe en comfort. Een veelzijdige combinatie die past bij veel woningtypes en tuinen. Qua afmetingen bieden we 2 opties: B1 – 3,3m x 5,5m en B2 – 3,3m x 4m.
 • Prefab tuinhuis Model C: sereen en comfortabel. Een ontwerp dat is ingestoken op rust. Qua afmetingen bieden we 2 opties: C1 – 3,3m x 5,5m en C2 – 3,3m x 4m.

Prefab tuinhuis met faciliteiten

Onze prefab modellen worden voorzien van alle benodigde voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan het implementeren van een keuken, toilet, berging, elektra & vloerverwarming, vloerafwerking of schilderwerk. Deze opties kun je selecteren, waardoor dit in het prefab bouwen meegenomen wordt. Alle interieuropties worden in onze fabriek meegenomen zodat we het perfecte prefab tuinhuis kunnen bouwen. Jouw eigen tuinhuis, van alle gemakken voorzien. En zeg nu zelf: dat klinkt als muziek in de oren, nietwaar?

Uitsluitend duurzame en hoogwaardige materialen

Tijdens de productie van onze luxe tuinhuizen werken we waar mogelijk met duurzame materialen, waarbij we voor materialen kiezen van de hoogste kwaliteit. Natuurlijke materialen die passen bij een rustige en inspirerende plek in de natuur. Zo werken we met kwalitatief (eiken)hout en andere vooraanstaande materialen. Dankzij het prefab bouwen worden de materialen tijdens het productieproces niet blootgesteld aan weersomstandigheden en wordt het werk volgens strikte specificaties uitgevoerd.

Versneld productieproces, kundige installatie

In onze fabriek bouwen we binnen een veilige omgeving alle elementen van je nieuwe prefab tuinhuis. Zonder invloed van weersomstandigheden, wat beter uitpakt voor zowel de planning als de kwaliteit van de materialen. Omdat we werken met standaardmodellen, gaat het productieproces vele malen sneller. Daarnaast is het ook mogelijk om een betere kwaliteitscontrole uit te voeren in onze eigen fabriek. Tot slot speelt de jarenlange ervaring van het team van De TuynKamer hier een grote rol. Inmiddels zijn er al ontelbare maatwerk én prefab tuinhuizen geproduceerd. We weten wat werkt en hoe dit zo goed mogelijk gebouwd kan worden. En jij profiteert van onze kennis en kunde, dat is wel zo prettig toch?

Kies voor gemak met een prefab tuinhuis

Er zijn mensen die het lastig vinden wanneer er té veel keuze is. Ze zien door de bomen het bos niet meer en krijgen last van keuzestress. Wanneer je voor een prefab tuinhuis kiest beperk je een flink aantal ontwerpbeslissingen. We werken met standaardmodellen waardoor de meeste keuzes al gemaakt zijn. Dit voorkomt stress voor jou en versnelt het ontwerp- en productieproces aanzienlijk.

Prefab tuinhuis: ideale thuiswerkplek

Een prefab tuinhuis is natuurlijk uitstekend te gebruiken als kant-en-klaar tuinkantoor. Waarbij je met onze prefab modellen een luxe en chique uitstraling realiseert. Een eigen kantoor in je eigen tuin is dé perfecte thuiswerkplek. Je hebt een afgezonderde ruimte waar je in alle rust kunt werken. Zonder afgeleid te worden door bijvoorbeeld spelende kinderen. Een luxe tuinhuis geldt absoluut als comfortabele en inspirerende werkplek. Wil je weten of een tuinkantoor fiscaal aftrekbaar is? Daar schreven we deze blog over.

Liever een tuinhuis of buitenverblijf op maat?

Wanneer we het over prefab bouwen hebben, dan bieden we 3 standaardmodellen in verschillende afmetingen aan. Het kan natuurlijk dat je specifieke wensen hebt in afwijkende maten, materialen of afwerking. Het team van de TuynKamer is jarenlang gespecialiseerd in het bouwen van exclusieve tuinhuizen, bijgebouwen en veranda’s. Lees vooral verder:

Prefab Tuinhuis - De TuynKamer - Luxe tuinhuis
Prefab tuinhuis luxe
Multifunctioneel prefab tuinhuis

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij jouw voorkeuren. Hierdoor kun je met vrijheid en creativiteit jouw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor je de mogelijkheid heeft om elk aspect van jouw buitenverblijf vorm te geven.

Jouw luxe buitenverblijf word tot in de kleinste details afgewerkt. Daarvoor ben je bij De TuynKamer aan het juiste adres.

Onze ervaring met De TuynKamer is top en uitstekend. Ze hebben met het team een prachtig tuinhuis opgeleverd. Het hele proces liep vanaf het begin op rolletjes, met een fijne communicatie en goede service. Ook geen prijsaanpassingen of iets dergelijks, gewoon afspraak is afspraak en daar houden we van.

4/5

Linda & John

Een blik uit onze nieuwste projecten

Interesse in een prefab tuinhuis?

Passie. Maatwerk en perfectie.

Maak je keuze uit een van onze standaardmodellen en kies de juiste afmetingen. Daarna kun je in onze de gewenste interieuropties doorgeven. Op basis van deze gegevens kunnen we je een indicatieve richtprijs geven. Je ontvangt een vrijblijvende offerte, die we eventueel kunnen aanscherpen op een later moment. Bekijk hier onze prefab tuinhuis modellen

De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.